Hotel De La Vallee

RESERVEREN

 

Gastenboek

toevoegen: 03.06.2014 o 16:42

Naam: Jean-paul en Gerry Goethals Goossens

Zoals altijd terug een uitstekend verblijf gehad in jullie hotel. Bedankt voor de goede zorgen en het lekkere eten. tot de volgende gelegenheid

toevoegen: 24.03.2014 o 20:28

Naam: Bert en Kizzy

We vonden het super plezant!
Lekker eten en de kamers waren knus en gezellig.
De mensen daar waren zeer aangenaam . (:
Zeker een aanrader aan iedereen!(;toevoegen: 15.12.2013 o 17:37

Naam: Pascal en Vicky

Superverblijf gehad !! Aangenaam en vriendelijk, je voelt je er direct thuis. Superlekker avondeten en uitgebreid ontbijt. Zeker tot een volgende keer !!

toevoegen: 03.12.2013 o 16:14

Naam: Patrick en Ann

Zoals jaarlijkse traditie werden we weer verwend door al het lekkers klaargemaakt door Geert!
Kamers tip top in orde, kortom keep up the good work!
tot volgend jaar!

toevoegen: 20.10.2013 o 11:11

Naam: karel en agnes

Voor de vijfde maal hebben wij weer genoten van jullie gastvrijheid alles was prima in orde
hopelijk volgd jaar terug.Bedankt Anja en Geert.

toevoegen: 05.08.2013 o 22:17

Naam: Peter en Irene uit Spijkenisse

Wat een leuk, mooi en gezellig hotel hebben jullie wij hebben genoten van vier heerlijke dagen. Het eten is super (moet bij Geert in de leer om o.a. zijn tomatensoep na te maken ).
Bedankt voor de gastvrijheid en het goede eten.

Geert en Anja BEDANKT

toevoegen: 20.07.2013 o 13:32

Naam: Greetje en Ron uit Katwijk aan Zee

Na een hartelijk welkom door de enthousiate eigenaren Anja en Geert van dit gemoedelijk hotel op het buitenterras bijgekomen van de prachtige omgeving. Eenvoudige, maar prima, schone en volledige kamer. Prijs - kwaliteit een ruime acht!
Ook het eten, verzorgd door Geert was ook erg lekker. Mooie wandel-en fietstochten , maar fietsen is best zwaar. Gekozen om enkele dagen te fietsen langs de Maas (La Meusse) in Frankrijk 85 km route geheel vlak!! en maar 30 km vanaf Petit-Fay.
We hebben genoten van ons verblijf in jullie leuke hotel!

toevoegen: 09.06.2013 o 17:24

Naam: Jean-paul en Gerry

Dag Geert & Anja
We hebben weer een heerlijke tijd gehad in jullie gezellig hotel. De sfeer was goed, het eten heerlijk en de open haard brandde lekker 's avonds. We kijken nu al weer uit naar de volgende vakantie. Tot ziens!

toevoegen: 17.05.2013 o 09:30

Naam: Hans Verbiest

Hoi Geert en Anja,
We zijn tijdens Hemelvaart voor de derde keer naar jullie hotelletje geweest met ons gezin met 2 pubers. Alles was net als voorgaande keren weer piekfijn in orde. Aangenaam vriendelijk onthaal, kamer was perfect in orde, ontbijt was ruim, bediening en avondeten was dik in orde. De avond menu’s waren zeer lekker, vooral de scampi’s, en afwisselend. Jammer van het weer maar dit weer voor een stuk gecompenseerd door het knetterend vuur in de openhaard en de leuke babbel met een tof koppel uit Wijnegem. We hebben weer 2 lange wandelingen gemaakt in de prachtige omgeving en een keer kano gaan varen in het gezellige dorpje Vresse-sur-semois. Ook de jacuzzi was een heerlijk ontspannend moment. Bedankt nog voor het aangename weekend we komen zeker nog eens terug.

Hans, Sylvie, Wout en Lien

toevoegen: 28.04.2013 o 22:10

Naam: André en Elly

Voor de 3e keer alweer mogen genieten van dit prachtige plekje. Hier kom je echt tot rust door jullie gastvrijheid, het enorm lekkere eten en de prachtige natuur. Met spijt in het hart weer weggereden, maar één ding is zeker.....
We komen zeker terug!

Groetjes

Sitemap | Copyright © Hotel de la Valée