Hotel De La Vallee

RESERVEREN

Eerstkomend arrangement

 Wildgastronomie
 vanaf 14/10

 BOOK NOW

Menu kaart

Voorgerechten/Entrées

soep van de dag
Potage du Jour
6€

---------------------

Escargots au beurre d'ail
Escargot met lookboter
13€

-------------------

Coquille Saint-jacques
Sint-Jacobsschelp
15€

--------------------

Rundscarpaccio met parmasan
Carpaccio de boeuf au parmasan
17€

--------------------

Scampi's op de chef wijze(6st)
Scampi du Chef(6pcs)
16€

Hoofdgerechten/plat princepal

Nos viandes/vleesgerechten

Spaghetti bolognaise
15€

Bouchée à la reine
Koninginnehapje
17€

Rundstoofvlees
Carbonnades de Boeuf
17€

--------------

Varkenshammetje met mosterdsaus
Noix de jambon,sauce Moutarde
19€

-----------------

Parelhoen met champignonsaus en veenbessen
Suprême de pintade,sauce champignon et airelles
21€

 

--------------

Ardense kipfilet met wokgroentjes
Filet de poulet ardennais aux legumes au wok
20€

-------------------

Steak chateaubriand(sauce champignon,poivre ou roquefort+2€)
steak chateaubriand(peper,champignon of roquefortsaus+2€)
22€

----------------------

Visgerechten/Nos poissons

Forel natuur
Truite nature(ua citron)
17.5€

-----------------------

Forel van de chef(gefileerd,met spek)
Truite du chef(en papilotte,avec lardons)
19€

---------------------

Vispannetje
Cassolette de poison
22€

-----------------------

Scampi van de chef
Scampis du chef
20€

 

 

Desserts

Coupe Vanille
7.5€
Dame Blanche 
9€
Coupe Brésillienne
8.50
Coupe Advokaat
8.5
Supplement Chantilly(slagroom)
1€

-------------------

Tarte Tatin
9€

Moelleux au chocolat
8.5€

Carpaccio d'ananas et sorbet framboise
9€

Duo de Sorbet
6€


 





Sitemap | Copyright © Hotel de la Valée